Zakelijk bestellen

Informatie over de manier waarop Victoria Vlees werkt

Hallo horeca ondernemer

Wij helpen u graag verder!

Op zoek naar een hoogwaardige horecaslager voor jouw restaurant, café, brasserie of andere eetgelegenheid? Zoek niet verder! Wij zijn dé specialist op het gebied van horecavlees en wij helpen je graag om de beste ingrediënten op jouw menu te krijgen.

Onze passie voor vlees gaat verder dan alleen het verkopen van kwaliteitsproducten. Wij zijn er om jou te helpen bij het creëren van onvergetelijke smaakervaringen voor jouw gasten. Met onze uitgebreide kennis van het slagersvak, werken we samen met jou om het perfecte vlees te vinden dat past bij jouw specifieke menu.

Of het nu gaat om rundvlees, varkensvlees, kalfsvlees, gevogelte of wild – wij hebben alles in huis om jouw culinaire creaties naar een hoger niveau te tillen. En omdat we werken met verantwoord vlees, ben je er zeker van dat je alleen de allerbeste kwaliteit op je bord krijgt.

Word klant bij Victoria Vlees en ontdek de vele voordelen van werken met een toegewijd en professioneel team. Wij zorgen ervoor dat jouw gasten terug blijven komen voor meer!

Hoe werkt het bestellen

Wij leggen het u graag stapsgewijs uit

1. U kiest uw vlees

Na het aanvragen van een account, logt u in en navigeert u naar de bestel lijst. Met dit bestel formulier maakt u de selectie die u wilt bestellen en verstuurd u de bestelling.

2. Bestelling klaarmaken

Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen gaan wij direct aan de slag om ervoor te zorgen dat wij de selectie die u heeft gemaakt voor u klaar te leggen.

3. Bezorging

U geeft aan wanneer u de bestelling bezorgd wilt hebben. Op dat moment zorgen wij dat we met vers gekoeld vlees bij u voor de deur staan.

Speciale verzoeken?

Heeft u wensen of staat het product wat u zoekt er niet tussen? Neem vrijblijvend contact met ons op.