Over ons

Een kijkje in het bedrijf en de mensen achter Victoria Vlees

Vlees is onze passie

Van s’morgens vroeg tot s’avonds laat!

Altijd persoonlijk

Victoria Vlees is een ambachtelijke slagerij die bekend staat om haar kwaliteit en vakmanschap. Bij Victoria Vlees draait alles om het leveren van uitstekende vleesproducten aan haar klanten. Met een rijke traditie in het bereiden en leveren van vlees van de hoogste kwaliteit, streeft Victoria Vlees ernaar om aan de wensen van elke klant te voldoen.

Elke dag vers

Bij Victoria Vlees omarmen we de kracht van elke dag vers! Onze vleesselectie is als een dagelijkse schattenjacht, met alleen de meest verse buit voor jouw culinaire avonturen. Van ons naar jou, met liefde en een knipoog naar versheid!"

Vakwerk met het slagermes

In de kunst van vakmanschap met een slagersmes verenigen zich precisie en passie. Elke snede is een meesterwerk, elke beweging een dans. Met elk vakkundig gehanteerd mes creëren onze slagers smaakvolle momenten voor jouw tafel

Kwaliteit & oorsprong

Een kijkje in het bedrijf Victoria Vlees

Over het bedrijf

In het charmante Alkmaar straalt Victoria Vlees als een fris en bruisend familieavontuur, dat tevens de horeca voorziet van sappige verhalen in vleesvorm. Dit Alkmaarse avontuur begon zijn opmars in 2007, toen vader Ronald en moeder Melany de deuren openden naar een slagerij die ook een vleugje horeca-avontuur in zich had. Zoon Melvin sprong ook vaak aan boord om te helpen, wat bewees dat het slagersgen in de familie zat.

Ronald, met een slagershart vol passie en kennis diepgeworteld in zijn DNA, ging voor de traditionele leerschool in Utrecht. In 2009 verruilden ze de winkel voor een toewijding aan de horeca, de droom van Ronald senior. Het noodlot sloeg in 2017 toe, waardoor zijn droom eindigde. Maar zoals het spreekwoord zegt, kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Melvin, doordrenkt met hetzelfde slagersbloed, nam de scepter met overtuiging over.

Onze financiële vrouw Melany houdt het geld in balans, terwijl Melvin de draaikolk van activiteiten binnen het bedrijf temt en zelf ook de werkvloer betreedt – alsof hij op vleugels van enthousiasme loopt.

Sinds 2017 is Victoria Vlees als een smaakexplosie gegroeid, en Melvin geeft er zijn eigen draai aan om het groots te maken. Van persoonlijk contact tot verse verrassingen en onwrikbare kwaliteit, zo rolt Victoria Vlees, meer levendig dan ooit!

Speciale verzoeken?

Laat het ons weten!