Horeca meat service

Ontdek onze exclusieve horeca meat service

horeca meat service

Ben je op zoek naar een partner gespecialiseerd die gespecialiseerd is vlees voor de horeca?, Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring met restaurants, cafés en brasseries. Ons assortiment is afgestemd op de horeca en daarom kunnen wij ook wel zeggen dat wij de specialist zijn in vlees voor de horeca.

Onze liefde voor vlees gaat verder dan alleen producten van topkwaliteit aanbieden. Wij zijn jouw medestanders in het creëren van onvergetelijke smaakbelevingen voor jouw gasten. Met onze uitgebreide kennis van het slagersambacht werken we samen met jou om het perfecte vlees te selecteren dat naadloos past bij jouw wensen. Eerlijk vlees voor een eerlijke prijs.

Of het nu gaat om rundvlees, varkensvlees, kalfsvlees, gevogelte of wild – wij hebben een uitgebreid assortiment om jouw culinaire visie te verwezenlijken. En dankzij onze focus op verantwoord gekweekt vlees ben je verzekerd van niets minder dan de allerbeste kwaliteit op het bord.

Kies voor onze horeca meat service en ontdek de vele voordelen van samenwerken met een toegewijd en professioneel team. Wij zorgen ervoor dat jouw gasten steeds weer terugkomen voor meer smaakvolle ervaringen!