pijl
Victoria Vlees

ALTIJD PERSOONLIJK

Met onze jarenlange ervaring en specifieke kennis over vlees denken wij graag mee over nieuwe gerechten of samenstelling van uw menukaart. Victoria Vlees levert alles op maat en naar wens. Wij houden van ons mooie vak en dat is waar we voor gaan.

Victoria Vlees

ELKE DAG VERS

Serveert u graag dagverse producten? Dan bent u bij Victoria Vlees aan het juiste adres. Met eigen gekoeld transport leveren we aan de horeca tot de Randstad. ’s Avonds uw bestelling doorgeven is de volgende dag uw vlees in huis.

Victoria Vlees

VAKWERK MET HET SLAGERSMES

Onze vakmensen bieden maatwerk in product, prijs en verpakking. Gaat uw voorkeur uit naar reepjes, lapjes of blokjes? Onbewerkt, gemarineerd of voorgegaard? Met of zonder been, zwoerd of vetrandje. U zegt het maar. 

MEAT THE BUTCHER

U kunt gemakkelijk bestellen via 06 51 70 67 48 en je bestelling laten bezorgen of afhalen vanaf de volgende dag afhalen bij één van onze vestigingen.VLEES IS ONZE PASSIE
VAN 'S MORGENS VROEG TOT  'S AVONDS LAAT!Victoria Vlees
Victoria Vlees

Om 8 uur 's ochtends leveren wij al onze eerste bestellingen aan de horeca. Van Den Helder tot Rotterdam, Utrecht en Almere. Altijd persoonlijk. Wij weten wat voor vlees we in de kuip hebben. Elke dag vers. Want wij geloven in vers. En in mooie producten maken. Want bij Victoria Vlees werken vakidioten. Wij schotelen onze klanten alleen het lekkerste van het lekkerste voor. Vakwerk met het slagersmes. Hoe uw menukaart er ook uitziet, bij Victoria Vlees begint de victorie.“

Melvin en Melany Jaspers, eigenaren Victoria Vlees, vleesleverancier voor de horeca

Victoria Vlees

OVER ONS

Victoria Vlees in Alkmaar is een jong, dynamisch familiebedrijf en vleesleverancier voor de horeca, grootverbuik en instellingen. Deze Alkmaarse victorie begon in 2007. Vader Ronald en moeder Melany openden toen een slagerij en deden de horeca erbij. Wanneer het nodig was werkte zoon Melvin ook in de winkel. Ronald is een slager in hart en nieren, net als zijn vader Ronald senior. Hij heeft zelf nog de ouderwetse vakopleiding in Utrecht gevolgd. In 2009 verkochten ze de winkel en zijn ze volledig voor de horeca gegaan. Ronald’s droom. Helaas kwam in 2017 aan zijn droom een eind toen hij overleed. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, want Melvin nam de zaak over.


Lees meer

SPECIALE VERZOEKEN?

LAAT HET ONS WETEN!